Coaching in de natuur

Natuurlijke flow

Wil je werken vanuit een natuurlijke flow dan dien je de wetten van de natuur te respecteren. Dat houdt dan in dat je soms zaken even moet loslaten, vertrouwen moet hebben en dat je af en toe even niets hoeft te doen. Als mens zijn we onderdeel van de natuur. De aanwezige levensbron die ervoor zorgt dat we ademen en dat ons hart klopt is precies dezelfde levensbron die ervoor zorgt dat de vogels fluiten en de bomen groeien. Net als in de natuur, waar de ene boom een heel ander tempo van bewegen heeft dan een andere soort, heeft ook ieder mens een eigen natuurlijk tempo van groei en beweging. De uitdaging voor ons zit erin om deze natuurlijke beweging optimaal de kans te geven om te gaan stromen. Als we vanuit onze natuurlijke flow willen leven vraagt het ook om bewust te zijn van alles wat er in je speelt. Door het beoefenen van mindfulness leer je al om er met rust en aandacht waar te nemen wat je doet en welk effect dat heeft op jezelf en je omgeving. Ben je het gewaar dan is dat de eerste stap naar verandering.

Wandelcoach en Natuurcoach

Ben je ergens in vastgelopen? Stroomt het niet lekker op je werk? Of zijn er strubbelingen in je privé leven die jouw functioneren momenteel negatief beïnvloeden? Verlang je naar meer authenticiteit in je werk en je leven? Wil je ook meer gaan leven vanuit een natuurlijke flow? En heb je behoefte om daar eens met een coach over te praten?

Pascal loopt graag een eindje met je mee om te kijken wat wezenlijk belangrijk voor je is. Hij brengt je graag weer in contact met je zelf en je inspiratie. Samen met jou onderzoekt hij wat er in de weg zit om jouw volle potentie en jouw eigen waarheid te kunnen leven. Niet alleen in je werk, maar ook in je privéleven.

Al wandelend in de natuur bespreken we jouw thema. De helende kracht van de natuur helpt je bij jouw proces. Tijdens de sessie kom je letterlijk en figuurlijk in beweging, maakt je lichaam endorfines aan en zak je uit je hoofd in je lijf en naar je voeten. De natuur zal ook actief en in een speelse vorm bij de coaching betrokken worden.

Praktische zaken

  • De coaching vindt buiten plaats; in het Haagse Bos of op Landgoed Clingendael.

  • Elke werkdag tussen 11 en 16 uur is er de mogelijkheid tot coaching. Indien gewenst is het in overleg ook mogelijk om in de avonduren te coachen (afhankelijk van het seizoen en tegen meerprijs).

  • De bijdrage voor een losse coachingssessie van 60 minuten is 65 euro (inclusief BTW of exclusief BTW indien je als ZZP'er gebruik wilt maken van de coaching met factuur). Wil je aan meerdere sessies deelnemen dan is het voordeliger om een serie van 3 individuele coachingssessies te boeken. Voor deze serie is de bijdrage 165 euro en de sessies vinden in 3 achtereenvolgende weken plaats. Indien de werkgever jouw coachingsessie vergoedt is de bijdrage 99 euro per sessie (excl. BTW).

  • Wil je gebruik maken van een of meerdere coachingssessies dan kun je je onderaan deze pagina hiervoor aanmelden. Ook kun je hier een kennismakingsgesprek aanvragen.

Vergoeding coaching door werkgever

Veel werkgevers zien het belang van vitale en gelukkige medewerkers en zijn vaak bereid om te investeren in hun medewerkers zodat de medewerker zelf fijner in zijn vel zit en dit ook de collegialiteit bevordert. Vandaar dat er bij veel bedrijven budget is gereserveerd voor scholingskosten, waar coaching dikwijls ook onder valt. Overweeg je een of meerdere sessies natuurcoaching dan kan het dus de moeite waard zijn of het bij jouw werkgever na te vragen of er ook voor jou vergoeding mogelijk is.